perjantai 14. huhtikuuta 2017

TILANNEPÄIVITYS

Pakko sanoo et feels guud. Vaikka heräsin ennen kuutta tällee vapaapäivänä nii ei ees ärsyttäny. Täl viikol oli vikat kokeenpalautukset ja ne meni paremmin ku osasin odottaa. Ens viikol yks koe ja sit loppuviikko lomaa. Sen jälkee alkaaki jo duunit. Mua näkee koulunpenkillä siis vasta kesän jälkeen!!

Tää viikko on muutenki ollu aivan mahtava. Koriskausi avattiin ja sit käytii viel kattoo leffaa; Beauty and the Beast. Tajuun nyt miks ihmiset on hypettäny sitä niin paljon, se on aivan mahtava. Suosittelen! Ja eilen vietettiin yhen sukulaisen synttäreit. 

Tänää oli pitkästä aikaa tosi kylmä aamu ja oli taas luntaki maassa, mut eipä se mua estäny lähtee kasilt ulos kävelee. Mun mielest aamu alkaa parhaimmal taval jos saa herätä rauhassa ja mennä ulos haukkaa vähä raitista ilmaa. Jaksaa taas jatkaa lukemista!

Onko teillä mitään pääsiäissuunnitelmia? - Itel ei oo sen kummempii, pakko lukee tohon kokeeseen eikä se haittaa. Pitäkää hauskaa mun puolesta! Toinen kysymys vielä johon toivon että vastaisitte; Kiinnostaisko teitä lukemaan terveellisistä elämäntavoista täällä ja liikunnasta? Ennoo niist hirveesti puhunu täällä joten se vois olla tääl semmone uus juttu. Ja onhan nyt kevät ja kesä on tulossa, ja monethan haluais liikkua nyt enemmän nii miksen kirjottais tämmösistä asioista jos teitä vaan kiinnostaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti